Campania #weareZamfir

Campania #weareZamfir

Clapart.com susține Academia Internațională de Nai Gheorghe Zamfir cu două inițiative pe platforma sa, ambele inițiative fiind menite să reprezinte campanii de strângere de fonduri pentru proiect.

Campania se va derula pe două direcţii principale.

Prima direcție constă ȋn vânzarea unor părţi virtuale din viitoarea clădire a Academiei Gheorghe Zamfir, transpuse sub forma unor coduri numerice unice dispuse pe certificate digitale, coduri ce ulterior vor fi inscripţionate sub formă de ARtag direct pe cărămizile fizice dispuse ȋn amfiteatrul Academiei Zamfir. Astfel cei care le vor achiziţiona ȋși vor vedea numele ȋn calitate de fondatori “plutind” ȋn zona Amfiteatrului Academiei în mod AR (Augmented Reality).

A doua direcţie, alături de partenerii de la Untold, constă ȋn realizarea unei colecţii de NFTs (Non Fungible Tokens) rezultate din momentele memorabile ale Maestrului Gheorghe Zamfir alături de cei mai mari D.J. din lume.

Definiţia NFT:
NFT-urile sunt active digitale unice care utilizează tehnologia blockchain pentru a oferi un certificat de originalitate și de proprietate asupra unei piese de artă, muzică, sau chiar asupra unei proprietăți fizice. Prin caracterul lor nonfungibil (care le oferă unicitate), NFT-urile reprezintă o formă electronică de colecție care deschide posibilități nemaiîntalnite pentru artiștii și creatorii de conținut.

Academia va avea 2 zone principale: Amfiteatrul Academiei unde “Cărămizile” AR vor putea fi cumpărate și clădirea principală a Academiei unde bannere de format mare vor putea fi achiziționate, ambele fiind în format digital.

„Cărămizile AR” vor avea o corespondență de unu-la-unu cu cărămizile reale de marmură ce vor fi instalate în Amfiteatru, toate acestea vor avea o poziție definită în avans în desenele finale ale proiectului și vor avea, de asemenea, un „ARtag” care va permite un mod foarte ușor și intuitiv de a identifica cărămida de marmură reală odată ce construcția va fi finalizată.

(O eticheta AR este un sistem de marker fiducial pentru a sprijini realitatea augmentată. Ele pot fi utilizate pentru a facilita apariția obiectelor virtuale, jocurilor și animațiilor în lumea reală.)

Definiţia cărămizii AR:
Cărămida AR este un produs software care oferă clienților posibilitatea de a face parte dintr-un proiect iconic – Academia Internațională de Nai Gheorghe Zamfir. Software-ul asociază fiecărui client un cod numeric unic.

Clienții vor primi imediat, împreună cu confirmarea tranzacției, un certificat digital, emis de proprietarul proiectului, Fundația Gheorghe Zamfir, semnat de însuși Maestrul Gheorghe Zamfir, în care vor fi menționate datele personale pe care clientul va fi de acord să le împărtășească și codul numeric unic.

Într-o etapă ulterioară, fiecare client va putea obține, utilizând codul numeric unic achiziționat, o etichetă AR sau un PMBC care va permite, folosind orice dispozitiv cu o aplicație adecvată pentru a identifica cărămida în incinta Academiei.

„Bannerele de format mare” vor corespunde suprafețelor clădirii, vizibile prin aplicația AR, care va afișa imagini de proprietate, mesaje sau sigle care vor fi convenite cu departamentul nostru de vânzări; pentru acest produs, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la adresa: [email protected]

Alătură-te și tu Campaniei clapart.com și cumpără-ti cărămida cu care împreună vom scrie Istorie.